Vi søker designere som vil delta på InnovasjonsCamp med Fjell kommune

Vil du være med å arbeide frem nye løsninger som skal gi økt livskvalitet og trygghet hos eldre i Fjell kommune?

Publisert 11.05.2018

I Fjell kommune skal eldre være sjef i eget liv og «leve hele livet», også om sykdom og funksjonssvikt oppstår. Hvordan kan kommunen legge til rette for at sjefen blir møtt med tilbud som gir økt livskvalitet og trygghet?

6.–7. juni og 12.–13. juni arrangerer vi InnovasjonsCamp sammen med Fjell kommune og Bergen Teknologioverføring (detaljer rundt tid og sted finner du nederst i saken). I forbindelse med etableringen av døgnåpent aksjonssenter på Straume ønsker vi å tenke nytt på tvers av kommuner og fagmiljø. 

Eventuelle løsninger som kommer ut av Campen er eid av Fjell kommune og vil informere hvordan kommunen arbeider videre med brukerdrevne løsninger for kommunens innbyggere.


Vi på jakt etter seks designere som vil delta på Campen

Som deltakende designer bør du ha erfaring fra tverrfaglige innovasjonsprosesser, kunne skisse/utrykke deg visuelt, ha erfaring med å lage prototyper enten i form av storyboards, enkle mock ups, ved bruke av Marvel eller Invision.

Obs: Frist for å melde seg på er 18. mai kl 16


3 grunner til å delta

Fjell kommune satser mer brukerorientert, og ønsker å bruke designkompetanse mer. Innovasjonscampen er en fin arena for å bli kjent med Fjell kommune og deres satsinger, i tillegg til å knytte nettverk med aktuelle personer i kommunen (som snart blir en ny storkommune bestående av tidligere Fjell-Sund-Øygarden)

Som en kompensasjon for innsatsen (siden nettverksarbeid og newbiz blir dyrt i lengden) betaler Human Innovation (HI) hver designer 7500 kroner per workshop-dag + en ekstra dag til å prototype/lage mock up - totalt 37500 kroner for fem dager. Det krever ingen forberedelser utover tilstedeværelsen. Vi skal ha seks designere (en til hver gruppe).

Designeren får innblikk i DT-prosess fra start til slutt over 4 dager, og i tillegg knytte kontakt til andre designere og fasilitatorer i HI-miljøet, som kan være aktuelle å samarbeide med på andre prosjekter i framtiden.


Er du interessert? 

Send en mail til torhild @ drb.no med kontaktinfo og en kort beskrivelse av hvorfor du vil delta, og hva du mener du kan bidra med. Det er anledning til å søke om deltakelse for flere designere fra samme byrå.